קידום אתרים בגוגל for Dummies
למעשה, בתהליך קידום אורגני של אתרים, אנחנו לא באמת מקדמים אתר, אלא מקדמים עמודים מסוימים באתר אל מול ביטויי חיפוש שונים.
על מאמר שסוקר את היתרונות של תוכן שטחי המפורסם בתדירות גבוהה מול היתרונות של תוכן מעמיק המפורסם בתדירות נמוכה תוכלו לקרוא כאן.
בהתחלה תהיתי למה צריך את זה, בסך הכל להזמין תוכן וקישורים.
זו בעצם הכותרות הראשית עליה העמוד מדבר וחשוב מאוד שהיא תכיל בתוכה את מילת המפתח אותה אנו רוצים לדרג על אותו עמוד.
הדרך הכי זריזה לבדוק האם ואיך גוגל מאנדקס את האתר שלנו היא להריץ בדיקה בחיפוש של גוגל בצורה הבאה:
יצא לכם פעם לבקר בויקיפדיה? אני מניח שכן. אחד הדברים הבולטים לטובה שניתן למצוא בויקיפדיה הוא הקפדה על קישורים פנימיים.
מה השירותים שמספק העסק ללקוחותיו? מהם מקורות ההכנסה של העסק? מי יכתוב עבורנו את התוכן? (המלצה חמה – נסו את מערכת האונליין שלנו להזמנת תכנים!), כיצד ננהל את פרופיל הקישורים? ועוד שאלות רבות וטובות.
אני עובדת עם עשהאל כבר כמה שנים ומאוד מרוצה מהשירות המצוין, המקצועיות והתוצאות המעולות שזה הביא לעסק שלי - חברת עורכי דין.
החשבון שלך מושבת. פרסום תוכן באתר שלך או בכל דף או פעילות אחרים באתר שלך אינו תואם את תנאי השימוש שלנו.
מעריך אתכם מאוד וממליץ בחום לכל מי שצריך קישורים לאתר/תוכן כתוב :)...
כמה כלים לבדיקת מהירות טעינה על פי סדר החשיבות בעיניי, חפשו אותם בגוגל:
כמו כן, לכשמגיע אליכם לביקור הזחלן של מנוע החיפוש, האתגר המרכזי הוא לתעל את זמן הביקור שלו למיקסום האינדוקס של הדפים החשובים לכם ביותר. לשם כך, חשוב יהיה לדאוג לכך שהאתר יטען במהירות ורוחב הפס של התקשורת הינו מספק (מנועי החיפוש מצהירים שהם פועלים כל עוד לא נפגמת חווית המשתמש של הגולשים כתוצאה מפעילות הזחלנים), וכן שההירכיה של האתר, הקישורים הפנימיים שבו, ניהול סדר החשיבות של העמודים באתר – כולם מאפשרים למנוע החיפוש להבין אילו דפים באתר חשוב יותר לסרוק ולאנדקס.
תוכן, כפי check here שציינו מקודם, הוא אחד הפקטורים המשמעותיים ביותר בכל תהליך קידום אורגני. בלי תוכן איכותי, תהליך הקידום לא יוכל להצליח, בטח שלא לאורך זמן.
נסו פשוט לכתוב בצורה טבעית ובכל פעם שתיתקלו בביטוי מסוים שיש לכם באתר עמוד שמרחיב על אותו ביטוי – שימו קישור פנימי.